NE ZAMUDI 🌞 eggo poletne akcije 🌞 - 35% popusta!

6 RAZLOGOV, ZAKAJ JE EGGO BOLJŠI OD DRUGIH NAČINOV ČIŠČENJA KOŽE


Verjetno že poznaš eggo - sonično napravo za čiščenje obraza, ki omogoča najbolj učinkovito nego obraza? Če želiš še dolgo izgledati lepo, mladostno in sveže, je eden najpomembnejših korakov nega kože.

Zate smo pripravili 6 razlogov, zakaj je eggo VELIKO boljši za čiščenje obraza kot so recimo pilingi, gobice in celo roke.

1. HITROST

Eggo globinsko očisti kožo že v 1 minuti! Samo zmočiš si obraz, naneseš čistilni gel ali peno in masiraš 1 minuto. Nato spereš obraz in eggo ter ga postaviš nazaj v stojalo. Do 8.500 vibrirajočih pulzov na minuto globinsko vtre čistilni gel v kožo, masira in odstrani nečistoče z obraza.💜

2. Takojšen rezultat

Zagotavlja bolj gladko in mehko kožo že po prvi uporabi.

Določeni pilingi so preveč grobi in lahko škodujejo koži, umivanje obraza z rokami pa ne očisti kože dovolj globinsko.

Eggo je zato odlična izbira, saj ne le da odstranjuje nečistoče in ostanke ličil iz tvojega obraza, ampak tudi globinsko opravi z zamašenimi porami.

Nudi ti nego obraza kot v salonu, le veliko ceneje. Lahko ga uporabiš tudi za vtiranje seruma v kožo, pomaga pa tudi pri vpijanju (tudi najbolj mastnih) produktov, tako da tvoja koža po uporabi ni mastna.

3. Ni samo čistilec obraza!

Z mehkimi ščetinami na sprednji strani ti pomaga odstraniti čistila, s tistimi na zadnji strani pa zmasirati obraz.

Eggo z nežno masažo pospešuje mikrocirkulacijo in naredi kožo čvrsto ter sijočo.

Izbiraš lahko med različnimi stopnjami vibracij in poiščeš tisto, ki ti je pisana na kožo. Masaža kože pomaga pri ohranjanju elastičnosti kože, tako da ti eggo pomaga odpraviti prve linije, površinske gube in ohraniti predele obraza, ki izgubljajo svojo prožnost.

4. Primeren je za vse tipe kože

Ker je izjemno nežen, je primeren tudi za občutljivo kožo.

Ima najmehkejše silikonske ščetine na tržišču! Pomembno je le, da poznaš svoj tip kože in da uporabljaš čistilce kože, ki mu ustrezajo.

Če nisi prepričana kakšen tip kože imaš, si lahko prebereš našo blog objavo:
eggOsnove: Kakšen tip kože imaš? – Eggo.

5. EGGO je idealen za potovanja

Eggo je odličen sopotnik na vseh potovanjih, saj je kompakten, brezžičen, vodoodporen in dolgo obstojen. Ker je majhen, ga zlahka shraniš v vsak kovček ali torbo in si tako zagotoviš čudovito kožo tudi na potovanju.

Poleg tega ima eggo dolgo obstojno baterijo, saj zdrži z enim polnjenjem tudi do 2 meseca. V vmesnem času se polni brezžično, ko ga po uporabi postaviš v stojalo.

6. Na silikonu se bakterije ne zadržujejo

Če si obraz čistiš kar z rokami, moraš vedeti, da se na rokah čez dan nabirajo bakterije, ki jih potem z rokami lahko preneseš na obraz. To na tvoji koži lahko povzroči mozolje ali pa nabiranje drugih nečistoč, ki slabšajo stanje kože.

Čiščenje obraza z napravico eggo je popolnoma higiensko in čisto, saj se bakterije na hipoalergenim silikonu ne zadržujejo za razliko od različnih gobic in čopičev. Silikonske ščetine lahko po končani negi tudi bolj temeljito umiješ in jih hitreje posušiš.

Sedaj ko veš, zakaj je eggo najboljša izbira za čiščenje obraza, si hitro naroči svojega še danes → https://eggo.si/ 💜


P.S. Predlagamo ti izbor čudovite lila barve, ki je trenutno special summer edition! 😉😍


Zgrabi svojo EGGO čistilno napravico - izkoristi popust:

POLETNA AKCIJA
35% popusta

NAROČI SVOJ EGGO >

Preizkusi brez tveganja - s 30 dnevno garancijo!

Sledi nam

--- Oglas ---

00:00 00:00
.