NE ZAMUDI - 25% popusta na pakete!

Mamina “3 pravila za popolno kožo” in kako so spremenila mojo skincare rutino!


Kar zadeva vzdrževanje čistoče obraza, so me starši (zlasti moja draga mama) vzgojili z nekaj absolutnimi pravili: Nikoli se ne dotikaj obraza (mikrobi!), izogibaj se vsakemu stiskanju po mozoljčkih (to se redko dobro izide), in vedno si umij obraz pred spanjem (tudi če si na mrtvo utrujena).

Čez ves ta čas, se ni veliko spremenilo ... še vedno imam resen odpor do dotikanja obraza (razen pri ličenju, seveda), hvaležna sem, da sem (končno!) večinoma prerasla fazo mozoljev, in pred spanjem si umijem obraz, ne glede na to, kako dolg je bil moj dan. Morda je najpomembnejša sprememba v tem, kako si čistim obraz.

Moja izkušnja z eggo Ultimate Glow

Danes z veseljem delim svojo izkušnjo z aparatom *Eggo Ultimate Glow*; zlasti z njihovo inovativno napravo, ki brez težav odstrani vse do zadnjega koščka umazanije z obraza, ne da bi pri tem dražila mojo kožo!

Naprava za čiščenje obraza eggo je zasnovana tako, da z močjo transdermalnih soničnih pulzov nežno očisti kožo z impresivnimi 8500 pulzi na minuto. Eggo uporabljam vsak večer pred prho ali med njo (je vodoodporen!), da učinkovito odstranim ličila, ne da bi poškodovala kožo.

Še posebej, če ga uporabljam skupaj s čistilnim gelom Eggo (z ovsenimi proteini, ki ščitijo kožno bariero), mi vedno ostane gladka, uravnotežena in brezhibno čista koža, ki je sveža in pripravljena sprejeti nego, s produkti ki sledijo. Z veliko površino in prilagodljivimi silikonskimi točkami, ki so podobne lahki masaži, je ta naprava izjemno preprosta za uporabo. Samo nanesem čistilni gel, pritisnem gumb (izberš lahko intenzivnost vibracij) in z njim 1-2 minuti krožim po obrazu. Ko obraz sperem, ostane popolnoma očiščena in otroško mehka koža.

Nekaj drugih razlogov, zakaj raje uporabljam eggo kot tradicionalne metode čiščenja obraza:

  • Naprave ni treba redno menjati (v nasprotju z glavami krtačk pri vrtljivih ščetkah) in je veliko bolj higienična (zaradi hipoalergenih silikonskih ščetin) kot nekajkrat uporabljena krpa za umivanje. Prav tako jo je povsem enostavno očistiti.
  • Všeč mi je, da ta baterija Eggo napravice zdrži več tednov ali celo mesecev, zato so potovanja z eggo čistilcem obraza brezskrbna.
    Na drugi strani naprave so večje silikonske ščetine, s katerimi lahko spodbudiš mikrocirkulacijo za anti-aging učinek; čvrsta, privzdignjena koža z manj drobnimi gubami je le dve minuti stran!
  • Eggo se brez težav vključi v obstoječo rutino nege kože in izboljša delovanje drugih izdelkov za nego kože ter njihovo vpijanje v obraz.

Izboljša vsakodnevno čiščenje obraza

Na splošno je eggo napravica za čiščenje obraza odlična izbira za tiste, ki iščejo učinkovitost in dolgoročne koristi pri vsakodnevnemu čiščenju. Nudi nežen piling, po katerem je moja koža mehka in pripravljena na preostanek moje rutine nege kože. Z vseseljem ga uporabljam vsak večer, ko si z njim "odplaknem dan" iz mojega obraza. Zaradi norega delovnega urnika še nisem v celoti in dosledno izkoristila prednosti naprave proti staranju (zadnja stran napravice), vendar nameravam temu nameniti več časa, ko bo čas dopuščal.

 

Na splošno, eggo obljublja (in lahko potrdim ;)):

Še 2 pomembna elementa moje skincare rutine

Poleg eggo čistilca za obraz imam še dva izdelka, ki se odlično ujemata z njim v moji večerni rutini za nego kože. To sta:


eggo Magic Pads: Moj najljubši način odstranjevanja ličil ob koncu dneva. Ne potrebujem niti odstranjevalca ličil, blazinico samo zmočim z vodo in obrišem ličila. So pralne, izdelane iz posebnih bombažnih vlaken, ki se aktivirajo z vodo in lahko odstranijo celo vodoodporna ličila, ter so odlična okolju prijazna alternativa običajnim bombažnim blazinicam.


eggo gel za čiščenje: Če je kdaj obstajal popoln dodatek k napravi eggo, je to to. Njihov čistilni gel je oblikovan posebej za uporabo s soničnimi čistilci obraza in vsebuje ovsene beljakovine, ki ščitijo kožno pregrado. Poleg tega je tukaj še vrsta drugih superstar sestavin, kot so hialuronska kislina, vitamin C, niacinamid in drugi. To je moj novi najljubši izdelek, po katerem je moja koža čista, gladka in navlažena.

Da povzamem...

Upam, da si uživala v tej zgodbi, osredotočeni na proces čiščenja kože! Moj eggo čistilec za obraz je spremenil način umivanja obraza in poskrbel, da je vsako čiščenje zelo učinkovito. Zdaj sem popolnoma zasvojena z občutkom izjemno čiste in gladke kože, ki sledi, in iskreno priporočam celoten paket eggo vsem, ki si želijo sijočo, gladko kožo.

Preizkusi Eggo Ultimate Glow Bundle še ti in
spremeni način čiščenja obraza!

V kompletu dobiš vse, kar potrebuješ za popolno čiščenje obraza - Magic blazinice za odstranjevanje ličil, Eggo čistilo za obraz + gel za čiščenje za popolnoma gladko kožo. Naroči ga tukaj

Zgrabi svojo EGGO paket - izkoristi popust:

NE ZAMUDI
25% popusta na pakete

NAROČI SVOJ EGGO >

Preizkusi brez tveganja - s 30 dnevno garancijo!

Sledi nam

--- Oglas ---

00:00 00:00
.