GUT LOVE

GUT LOVE

Odkrij sijočo kožo in uravnoteženo prebavo z našim novim prehranskim dopolnilom Gut Love. ❤️

Pri iskanju sijoče kože in splošnega dobrega počutja ni mogoče preceniti pomena zdravja črevesja. To je temelj, na katerem je zgrajeno naše dobro počutje in seveda tudi naša lepota, ki se začne od znotraj. Z veseljem ti predstavljamo naše najnovejše prehransko dopolnilo, ki je močna mešanica mikrobioloških kultur in inulina, prav tako pa je obogateno z zlato začimbo, kurkumo.

V nasprotju s številnimi drugimi prehranskimi dopolnili, ki se osredotočajo le na nego kože, dajemo prednost optimalnem stanju našega črevesja. Naše črevesje je temelj dobrega počutja, Gut Love pa zagotavlja optimalno delovanje prebavnega sistema, kar omogoča boljšo absorpcijo hranilnih snovi in zmanjšanje prebavnih težav. 

Os črevesje-koža je močan koncept v svetu lepote in dobrega počutja, saj sta neločljivo povezana med seboj. Če naše črevesje nima dovolj zdravih bakterij, se to lahko hitro odrazi v problematiki kože, kot so na primer vnetne reakcije, mozolji, občutljiva in pordela koža. Hiter življenjski slog in slabe prehranjevalne zmanjšujejo število zdravih bakterij v črevesju kar lahko povzroča zaprtost, napihnjenost, pomanjkanje energije in težave s kožo. Gut Love je bil zasnovan tako, da optimizira stanje črevesja in pripomore k uravnoteženem črevesnem mikrobiomu in tako vodi do čiste in sijoče kože. 

Številni izdelki za nego kože odpravljajo le površinske simptome težav s kožo, ne odpravljajo pa osnovnih vzrokov. Gut Love targetira črevesje, tako da povečuje število zdravih in koristnih bakterij v črevesju. S spodbujanjem zdravja črevesja odpravljamo dejavnike, ki lahko pripomorejo k nastanku težav s kožo. Ko je naše črevesje uravnoteženo, se to odraža na naši koži, zaradi česar se vsekakor počutimo bolj samozavestno in sijoče! 

Na prenatrpanem trgu, polnem neštetih prehranskih dodatkov, se verjetno sprašuješ zakaj boš izbrala ravno Gut Love in zakaj je idealna izbira za vse, ki si želijo izboljšati zdravje črevesja in doseči sijočo ter zdravo kožo. Beri dalje! 

Zakaj Gut Love? 

Gut Love ne vsebuje le enega ali dveh mikrobioloških sevov, temveč sedem skrbno izbranih sevov, od katerih ima vsak edinstvene koristi za tvoje črevesje in kožo. Ti sevi delujejo sinergistično in ustvarjajo uravnotežen in dinamičen črevesni mikrobiom, ki je podlaga za optimalen in sijoč izgled kože. Vsebuje:

  • Lactobacillus plantarum: 

Črevesje: Je probiotična zvezda za zdravje črevesja. Pomaga vzdrževati uravnotežen mikrobiom, podpira prebavo in lahko ublaži simptome prebavnega nelagodja, kot sta napihnjenost in plini. 

Koža: S podpiranjem prebave in zmanjševanjem vnetij lahko L. plantarum pomaga pri odpravljanju aken, zmanjševanju rdečice in bolj sijoči polti.

  • Lactobacillus reuteri: 

Črevesje: Dokazano izboljšuje delovanje črevesne pregrade, pomaga preprečevati "puščanje črevesja" in pripomore k bolj uravnoteženi prebavi. 

Koža: močnejša črevesna pregrada pomeni manj toksinov, ki vstopajo v krvni obtok, kar pomeni čistejšo polt in manj težav s kožo, ki jih povzročajo vnetja.

  • Lactobacillus rhamnosus:

Črevesje: Znan po svojih lastnostih, ki krepijo imunski sistem, in uravnavanju črevesne flore, kar zmanjšuje tveganje za prebavne motnje.

Koža: močnejši imunski sistem lahko telesu pomaga v boju proti okužbam kože ter lahko zmanjša verjetnost izbruhov in razdraženosti.

  • Lactobacillus paracasei:

Črevesje: Pomaga uravnotežiti črevesni mikrobiom, kar lahko pomaga izboljšati absorpcijo hranil in lahko pozitivno vpliva na zmanjševanje prebavnega nelagodja.

Koža: Boljša absorpcija hranil pomeni, da tvoja koža dobi vitamine in minerale, ki jih potrebuje za zdrav in mladosten videz.

  • Bifidobacterium lactis:

Črevesje: Lahko podpira redno odvajanje blata, lajša zaprtje in spodbuja splošno črevesno udobje.

Koža: Zdrav prehodni čas skozi črevesje lahko pomaga pri učinkovitejšem izločanju toksinov, kar je osnova za čiščenje kože od znotraj.

  • Lactobacillus acidophilus:

Črevesje: Lahko pomaga pri prebavi laktoze in pomaga vzdrževati kislo črevesno okolje, kar lahko prepreči razvoj škodljivih bakterij.

Koža: Uravnotežen pH v črevesju lahko zmanjša tveganje za izbruhe aken in izboljša čistost kože.

  • Bifidobacterium longum:

Črevesje: Ima vlogo pri uravnavanju imunskega sistema in je lahko pripomore k zmanjšanju razdraženosti črevesja.

Koža: mirnejše črevesje se lahko odraža v zmanjšani rdečici in razdraženosti kože.

Vključili smo tudi kurkumo, ki je že od nekdaj znana po svojih antioksidativnih in protivnetnih lastnostih. Kurkuma ne podpira le zdravja črevesja, temveč lahko pozitivno vpliva tudi na kožo, zmanjšuje rdečico in preprečuje znake staranja, zato je učinkovit dodatek k tvoji lepotni rutini.

Vključitev Gut Love dopolnila v tvoj vsakdanjik je zelo preprosta. Dnevno zaužiješ priporočeni odmerek 1 kapsule in že si na dobri poti do bolj zdravega črevesja in sijoče kože. Gut Love je celovita rešitev, ki daje prednost zdravju črevesja in dobremu počutju ter lepši in bolj sijoči koži. Zasnovan je tako, da se boš počutila samozavestno in lepo od znotraj navzven. ❤️

Gut love je primeren za vse posameznike, ne glede na to, ali imaš težave s črevesjem, kožo ali pa preprosto želiš ohranjati notranjo lepoto. Poslovi se od prebavnega nelagodja in pozdravi sijočo kožo! Z Gut Love še danes začni svojo pot do lepote od znotraj navzven! ✨

Hvala, ker si si vzela čas in prebrala naš blog. Upam, da si izvedela kakšno novo stvar ali dve.🌟 

Če želiš izvedeti kateri izmed naših produktov je najbolj primeren zate, te vabim, da rešiš naš KVIZ O NEGI KOŽE. 

Ne pozabi, pot do lepše kože je edinstvena, in mi smo tukaj, da ti pomagamo. Imaš vprašanja, potrebuješ nasvet ali bi se samo rada pogovorila o negi kože? Piši nam na hi@eggoglow.com in naši strokovnjaki za nego kože ti bodo z veseljem pomagali.

Se beremo naslednjič! 🌸🌿💆🏻‍♀️