Odgovori na pogosta vprašanja

Kaj točno te zanima?

Plačila

Kakšne načine plačila sprejemate?

Plačilo po povzetju: Plačilo se izvede kurirju ob prevzemu paketka.

Plačilne kartice: direktno ob zaključku nakupa s karticami Visa, Mastercard, American Express.

PayPal: plačilo opraviš s prijavo v PayPal račun in potrditvijo plačila.

Ali lahko plačam po predračunu?

Plačila po predračunu trenutno ne nudimo, razen v primeru večjih naročil in za poslovne stranke. Poslovne stranke nas lahko kontaktirate na b2b@eggoglow.com.

Dostava

Kakšni so stroški pošiljanja izdelkov?

Stroški pošiljanja za Slovenijo so 3,90 € za pakete v vrednosti do 70 €. Za naročila nad 70 € je poštnina brezplačna.

Kdaj bo moje naročilo poslano?

Če je izdelek na zalogi, se paket odpremi še isti dan do 11:00, razen za naročila, oddana med vikendom - ta so oddana prvi naslednji delovni dan. Med prazniki paketov ne odpošiljamo.

S katero kurirsko službo bo poslan moj paket?

Za hitro dostavo tvojega paketa skrbi GLS in zagotavlja, da so naročila dostavljena v 1-2 delovnih dneh.  

Kako lahko sledim svojemu naročilu?

Po oddanem naročilu prejmeš na elektronski naslov potrditveno sporočilo. Ko bo naročilo odposlano pa prejmeš sporočilo o poslani pošiljki v katerem najdeš link do številke za sledenje.

Ali je bilo moje naročilo že odposlano?

Vsa naročila, oddana do 11:00 so odposlana še isti dan. Takoj ko je tvoje naročilo odposlano, ti pošljemo e-poštno sporočilo z obvestilom o tem.

Naročila

Ali lahko prekličem naročilo?

Če gre za spremembo naročila, kot je naslov, telefonska številka, izbrani izdelki, se obrni na nas na info@eggo.si in z veseljem bomo zate uredili ustrezne spremembe. To je možno, dokler tvoj paket še ni bil obdelan v skladišču.

V kolikor želiš naročilo vseeno preklicati, je to možno le v primeru, da tvoje naročilo še ni bilo obdelano v našem skladišču. Ker želimo, da so izdelki pri tebi v najkrajšem možnem času, obdelava v skladišču poteka zelo hitro.  

Če želiš preklicati naročilo, nam na e-poštni naslov pošlji številko tvojega naročila, v zadevo email sporočila pa prosim napiši PREKLIC NAROČILA. V roku dveh ur ti bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem te bomo obvestili, ali je preklic uspel. 

Ali lahko spremenim svoje naročilo?

Ker želimo, da so izdelki pri tebi v najkrajšem možnem času, obdelava v skladišču poteka zelo hitro. Tvoje naročilo lahko spremeniš le v primeru, če še ni bilo obdelano. Na e-poštni naslov info@eggo.si nam napiši številko tvojega naročila in kaj želiš zamenjati. V roku dveh ur ti bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem te bomo obvestili, ali je zamenjava uspela. 

Ali lahko po končanem naročilu spremenimo naslov za dostavo?

Naslov lahko spremenimo le v primeru,če paket še ni bil obdelan. V nasprotnem primeru prosimo za razumevanje saj obdelanim in odposlanim naročilom ne moremo spremeniti naslova, lahko pa to narediš potem, ko v elektronskem sporočilu prejmeš sledilno številko. 

Kaj storiti, če po oddanem naročilu, nismo prejeli potrditvenega sporočila?

Po končanem naročilu ti na tvoj elektronski naslov pošljemo potrdilo o oddanem naročilu. Če potrdila ne prejmeš, prosimo, preveri nezaželeno pošto, saj naša potrdila večkrat pristanejo tam. Če potrdila ne prejmeš v roku 24 ur, nas prosim kontaktiraj na info@eggo.si

Kaj storiti, če smo naročili napačen izdelek?

Če tvoje naročilo še ni bilo obdelano v našem skladišču, lahko izdelke zamenjamo, v nasprotnem primeru, nam lahko izdelek pošlješ nazaj. Najbolje je, da se obrneš na razdelek o vračilih, kjer je opisan ta postopek. 

Če še vedno potrebuješ pomoč, lahko naši službi za pomoč strankam pošlješ sporočilo na e-poštni naslov: info@eggo.si 

V prejetem paketu ni vseh naročenih izdelkov. Kaj naj storim?

Iskreno se opravičujemo za nastalo situacijo. Kljub temu, da naročila obdelujemo z največjo skrbnostjo, občasno pride tudi do napak.  

Kontaktiraj nas na e-poštni naslov info@eggo.si pri čemer nam bo v veliko pomoč, če navedeš naslednje podatke:

1. Številko tvojega naročila

2. Potrdilo o pravilno naročenem izdelku - lahko nam pošlješ screenshot tvojega naročila

3. Fotografijo prejetega paketa 

Takoj ko bomo preverili, kaj je šlo narobe, te bomo s sporočilom po elektronski pošti obvestili, kaj bomo storili, da pravi izdelki čimprej pridejo do tebe. Hvala za razumevanje! 

Prejmem napačne izdelke, kaj naj storim?

Iskreno se opravičujemo za nastalo situacijo. Kljub temu, da naročila obdelujemo z največjo skrbnostjo, občasno pride tudi do napak. 

Kontaktiraj nas na e-poštni naslov info@eggo.si pri čemer nam bo v veliko pomoč, če navedeš naslednje podatke:

1. Številka tvojega naročila

2. Podrobnosti o prejetem napačnem izdelku (v veliko pomoč bi bilo tudi, če nam pošlješ fotografijo napačnega izdelka).

3. Potrdilo o pravilno naročenem izdelku - lahko nam pošlješ screenshot tvojega naročila 

Takoj ko bomo preverili, kaj je šlo narobe, te bomo s sporočilom po elektronski pošti obvestili kakšen je naslednji korak. Hvala za razumevanje! 

Kaj naj naredim, če dobim poškodovan izdelek?

Kljub temu, da se izdelke skrbno pregleda pred pakiranjem v embalažo, se lahko zgodi, da prejmeš izdelek z napako. Seveda ti v takem primeru pripada menjava za nov izdelek. 

V primeru, da prejmeš poškodovane izdelke, nas v 48 urah po prejemu paketa kontaktiraj na e-poštni naslov info@eggo.si. V sporočilu nam napiši številko tvojega naročila in zraven priloži čim več fotografij poškodovanega izdelka/izdelkov. Po e-pošti ti bomo sporočili, kako bo potekala menjava.

Kje je moj račun?

Da bi zmanjšali porabo papirja, naročilom ne prilagamo računa v tiskani obliki. Račun v elektronski obliki prejmeš po prejemu pošiljke po elektronski pošti. Če ga ne prejmeš, nam to sporoči na naš e-poštni naslov:info@eggo.siin poslali ti ga bomo naknadno.

Ali lahko dobim račun na podjetje?

Če želiš prejeti račun na podjetje,se obrni na nas na b2b@eggoglow.com. V sporočilu zapiši tvoje ime in priimek ter podatke o podjetju (naziv, naslov, davčna številka) in željene izdelke s količinami in barvami, da lahko pripravimo ponudbo.

Vračila in povrnitev stroškov

Kakšni so splošni pogoji glede vračil in povrnitve stroškov?

Celoten postopek vračil, povrnitev stroškov in splošne pogoje najdeš tukaj.

Kako lahko vrnem izdelek?

Kupljene izdelke je treba vrniti nemudoma oziroma najkasneje v roku 14-ih dneh od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Vrniti jih je potrebno nepoškodovane, neuporabljene, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. 

Prav tako nam moraš posredovati IZPOLNJEN OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKOV, ki ga najdeš tukaj. Obrazec si naložiš na računalnik, ga izpolniš in priložiš sporočilu. Brez izpolnjenega obrazca tvoje sporočilo ne bo obdelano. Strošek za vračilo izdelkov (poštnino) poravnaš sam/-a. Podrobnejše informacije najdeš v  splošnih pogojih poslovanja. 

Ali lahko vrnem izdelek, ki je bil že uporabljen?

Izdelke lahko vrneš v roku 14 dni in sicer neuporabljene ter zapakirane v originalni embalaži z računom. Ker pa želimo omogočiti uporabo naših izdelkov prav vsakomur, sprejemamo vračila že uporabljenih EGGO napravic, pri čemer velja le za ta izdelek 30 dnevni rok od dneva nakupa. EGGO napravico lahko torej vrneš v omenjenem časovnem roku, ne glede na razlog. Strošek za vračilo izdelkov (poštnino) poravnaš sam/-a.

V elektonsko sporočilo priloži IZPOLNJEN OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKOV, ki ga najdeš tukaj. Brez izpolnjenega obrazca tvoje vračilo ne bo obdelano. Za več informacij o vračilih obišči razdelek o splošnih pogojih poslovanja. 

Kdaj in kam bom prejel vračilo kupnine?

Po oddanem obrazcu za vračilo, ti bomo posredovali naslov za vračilo izdelkov. Ko bomo izdelke prejeli, te bomo z e-mail sporočilom obvestili o prejetju izdelkov in ti nakazali vračilo kupnine. Rok za izplačilo kupnine je 21 dni. Vračilo kupnine prejmeš na bančni račun, ki ga navedeš na obrazcu za vračilo izdelkov.

Kaj naj storim, če sem izgubil račun in želim nekaj vrniti?

Če račun izgubiš, nam to sporoči na info@eggo.si. Prosimo, da nam ob tem pošlješ tudi številko naročila.

Ali moram poštnino za vračilo plačati?

Da, poštnino za vračilo izdelkov kupec krije sam.

Ali dobim potrdilo o prejemu mojega vračila?

Ko vrnjeni izdelki prispejo do nas, te o tem obvestimo z elektronskim sporočilom.

Eggo je prenehal delovati, kaj naj storim?

Za vse Eggo naprave velja garancijski rok 1 leto. V primeru, da je tvoj Eggo prenehal delovati oz. se ne polni tako kot bi se moral, nam prosim pošlji videoposnetek z napako. V videoposnetku se naj jasno vidi kako polniš Eggo in kako ga želiš vklopiti. 

Po pregledu videoposnetka, te bomo z elektronskim sporočilom obvestili kakšen je naslednji korak.