Kako se je vse skupaj začelo...

Trmasta kot sem, se šele sedaj zavedam, da sem vedno delala proti sebi in ne s seboj - želela sem več, boljše, hitrejše, nisem se znala ustaviti. Telo me je prisililo, da se umirim in najdem način kako poskrbeti zase. Nega kože je kmalu postala oblika sprostitve in časa, ko sem res popolnoma sama s seboj.
Skrb zase pa pomeni še veliko več, kot le to kaj naneseš na svojo kožo, temveč tudi kaj zaužiješ, kakšen stil življenja živiš, kako razmišljaš.

Sita testiranja stvari, ki ne delujejo, sem se najprej posvetila negi obraza. Nujen in prevečkrat pozabljen pobeg od hitrega vsakdana sedaj dopolnjujem še z ostalimi koščki, ki tvorijo celoto, za katere trdno verjamem, da bodo naredili spremembo tudi v tvoji rutini. Če se najdeš v tej zgodbi, te vabim, da si vzameš čas zase, ki ga tako nujno potrebuješ in si ga zaslužiš.

To je tvoj čas, da zasiješ! ✨

Tjaša Bračko Co-Founder/CMO
Tjaša

K čemu stremimo

Pri eggo vedno najdeš izdelke za dobro počutje, ki ti pomagajo, da zasiješ po dostopni ceni. Namesto, da iščemo vsestransko popolnost, te želimo voditi k temu, da zasiješ v svoji resničnosti.

Skrb zase

To ni sebičnost. To je upočasnitev vsakodnevnega tempa in pomeni, da skrbiš zase tako, kot ne bo nihče drug.

EGGO bejba si vzame čas, ki ga nameni poslušanju svojega telesa in v svojem vsakdanu vedno najde trenutek, da se osredotoči le nase.

Zasij od znotraj

Verjamemo, da se prava lepota začne globoko v tebi. Ko poskrbiš za svoje notranje ravnovesje, bo tudi tvoja koža začela izžarevati naraven sijaj, ki bo postal osnova za vse nadaljne korake v tvoji rutini.

Vse, kar te naredi sijočo

Sreča se skriva v malenkostih in včasih je za dobro počutje potreben le pravi dodatek. Igrivi, a uporabni in učinkoviti eggo dodatki bodo tvojemu ustaljenemu vsakdanu prinesli svež pridih.

Kaj nas dela drugačne?

icon Narejeno z ljubeznijo v Sloveniji
icon Brez škodljivih sestavin in parfumov
icon Vegansko
icon Obogateno s superživili za sijoče rezultate

Majhna ekipa z velikimi načrti

Smo ekipa self-care privržencev, ki z drznostjo preizkušajo vse novosti in nikoli ne sprejmejo "ne" kot odgovor - razen pri odhodu od doma brez SPF, to je velik NE.

Tjaša
CO-FOUNDER & CMO
Žiga
CO-FOUNDER & CEO
Hana
MARKETING SPECIALIST
Tara
INFLUENCER MANAGER
Monika
INFLUENCER MANAGER
Tina
PRODUCT DEVELOPMENT
Ari
CHIEF HAPPINESS OFFICER