PAKETI ZNIŽANI DO -40%

Naša zgodba

Leta 2020 sta bila Tjaša in Žiga, ki nista le poslovna ampak tudi življenjska partnerja, postavljena pred veliko dilemo. Tjaša ni bila nikoli preveč vztrajna pri svoji negi obraza, zdela se ji je nepomembna in dolgočasna, kar pa je seveda puščalo tudi posledice na njeni koži.

Kljub utrjeni slabi navadi pa je vedela, da se nekaj mora spremeniti. Vprašala se je, kako lahko čimprej in na zabaven način pride do željenega rezultata. Sliši se skoraj preveč optimistično, ampak to še zdaleč ni bilo vse…

Žiga, kavalir kot je, si je zadal cilj, da ji pomaga najti popolno nego obraza, ki bo odgovor na Tjašino vprašanje. Skupaj sta se podala na novo pot, polno novih izkušenj in raziskovanj nege ter čiščenja obraza.

Kmalu sta spoznala, da je odgovor na zastavljeno vprašanje precej preprosto. Skrivnost do lepe in sijoče kože se skriva v na videz enostavnem koraku nege obraza – čiščenju. Na žalost pa je čiščenje postopek, ki ga dekleta najpogosteje pozabijo, preskočijo ali pa nepravilno izvajajo. Tukaj je bilo torej za postoriti še veliko dela, pojavil se je namreč nov problem – kako čiščenje obraza spremeniti v zabavno opravilo, ki bo pomagalo dekletom do lepše kože.

Vedoželjna in zagnana sta iskala odgovore pri drugih dekletih in prijateljicah ter kmalu spoznala, da Tjaša še zdaleč ni edina, ki se sooča s takšnimi težavami. Naslednji korak na njuni poti je bil popolnoma jasen – ustvarila sta eggo - infinity glow ®️ - znamko, ki sta jo sprva zasnovala s samostojnim izdelkom in se je že s prvim dnem izkazala za velik uspeh.

Njuno poslanstvo - spreminjanje načina čiščenja obraza - ju žene, da iščeta zabavne in učinkovite načine čiščenja obraza, brez, da bi pri tem zapravili velike količine denarja ali pa časa za obiske kozmetičnih salonov ter ostale drage kozmetične izdelke. 

Do današnjega so naši znamki zaupali že Elle, Cosmopolitan in nas med drugim tudi nominirali za Cosmopolitan Beauty Awards 2020!

Svoje izdelke smo uspešno postavili na virtualne poličke nekaterih večjih prodajaln kot so Douglas, AboutYou, Notino ter drugih večjih evropskih trgovin, poleg tega pa nas iz dneva v dan navdihujejo s pozitivnimi mnenji in veseljem do sijoče kože že več kot 20.000 zadovoljnih eggo bejb.

In kaj je najboljši del te zgodbe? To je šele začetek!

Dobrodošla med nami! ✨ 
00:00 00:00
.