SUPER GLOW ✨

SUPER GLOW ✨

Nega kože in vzdrževanje sijoče polti je tek na dolge proge. Kremice in serumi, ki jih nanašamo na kožo imajo velik pomen v rutini nege kože, pa vendar je pomembno, da se zavedamo, da se skrb zase začne v notranjosti. Prav zato smo razvili revolucionarni lepotni napitek Super glow, ki vsebuje vrhunske sestavine, kot so patentirani kolagen Naticol®, hidrolizirani goveji kolagen, patentirana sestavina SkinAx2TM, adaptogen amlo in superživilo goji jagode.

Napitek bo nadgradil tvojo dnevno rutino in ti pomagal doseči mladosten, sijoč videz, ki si si ga vedno želela! 😍

Zakaj izbrati Super glow? 👑

Naša formula združuje dva visokokakovostna vira kolagena - Naticol® in hidrolizirani goveji kolagen. Naticol® je znan po svoji odlični biološki dostopnosti, ki zagotavlja, da ga tvoje telo lahko učinkovito absorbira in uporabi, ob zaužitju pa nima nobenega priokusa. Hidrolizirani goveji kolagen dodatno podpira zdravo kožo, lase in nohte.

Patentirana sestavina SkinAx2TM je močna mešanica antioksidantov, vključno z izvlečkom grozdnih pečk, cinkom in vitaminom C, ki deluje sinergijsko v boju proti oksidativnemu stresu in spodbuja splošno zdravje kože. SkinAx2TM klinično dokazano povečuje sijaj kože, zmanjšuje znake staranja in spodbuja tvorbo kolagena za bolj elastično in prožno kožo.

Formuli smo dodali tudi adaptogen amlo in superživilo goji jagode. Ti sestavini pomagata telesu pri prilagajanju na stres, spodbujata proizvodnjo kolagena in zagotavljata bistvena hranila za zdravo in sijočo kožo.

Naš izdelek spada v linijo Smartfoods® in vsebuje skrbno izbrane adaptogene, superživila in visoko kvalitetne ter patentirane aktivne sestavine. Te naravne snovi pomagajo telesu ohranjati ravnovesje in se odzivati na različne stresne dejavnike, vključno s tistimi, ki vplivajo na kožo. Z vključitvijo adaptogenov v vsakodnevno rutino uporabljaš tako celosten pristop k negi kože.

Pogosto se pojavlja vprašanje, glede jemanja kolagena in ali je kolagen vreden svojega slovesa. Odgovor je pritrdilen, vendar je vse odvisno od kakovosti izdelka. Pomembno je, da veš kaj iščeš in kakšna so tvoja pričakovanja. Pri izbiri kolagenov je zelo pomembno, da se vprašaš od kod izvira, kako kvaliteten je, kako dobro se topi v vodi ter ali ima kakšen neželjen priokus. Kakovostni kolagen lahko izvira iz različnih virov, kot so ribji, morski, goveji itd. Poiskati moraš izdelek, ki ustreza tvojim prehranskim preferencam. Prav tako je pomembno, da veš, da se lahko kolagen uporabi v različnih oblikah. Najboljši kolagenski dodatki uporabljajo hidroliziran kolagen, ki se razgradi na manjše in lažje absorbirane peptide (takega najdeš v našem Super Glow napitku). To zagotavlja, da lahko tvoje telo kar najbolje absorbira kolagen, ki ga zaužiješ in tako nudi najboljše rezultate.

Pri eggo smo pokrili vse točke - želeli smo vrhunske kakovostne sestavine (SkinAx2TM, Naticol®, hidroliziran goveji kolagen), dodali smo mu adaptogene, nežen okus po breskvi pa ga naredi prijetnega po okusu in zelo pitnega, saj ni sladek.

Super glow je tvoja skrivnost za doseganje sijoče in mladostne kože. Z močjo vrhunskih in patentiranih ter klinično dokazanih učinkovin predstavlja celovito rešitev, ki deluje od znotraj navzven. Privošči si le najboljše in nadgradi svojo dnevno rutino z le enim napitkom na dan! ✨🥰

Hvala, ker si si vzela čas in prebrala naš blog. Upam, da si izvedela kakšno novo stvar ali dve.🌟 

Če želiš izvedeti kateri izmed naših produktov je najbolj primeren zate, te vabim, da rešiš naš KVIZ O NEGI KOŽE. 

Ne pozabi, pot do lepše kože je edinstvena, in mi smo tukaj, da ti pomagamo. Imaš vprašanja, potrebuješ nasvet ali bi se samo rada pogovorila o negi kože? Piši nam na hi@eggoglow.com in naši strokovnjaki za nego kože ti bodo z veseljem pomagali.

Se beremo naslednjič! 🌸🌿💆🏻‍♀️