Največja razprodaja 2023 🚀

Že 35.000 zadovoljnim strankam je EGGO nega spremenila stanje kože. Pridruži se jim in pohiti, saj so zaloge omejene!
00
:
00
:
00
:
00

🔥 NAJBOLJ PRODAJANI 🔥

Zakaj EGGO?

Oglej si tudi

Pogosta vprašanja

Skrbi me, da izdelek ne bo deloval.

Tvoja izkušnja je naša prioriteta. Zato je vsak nakup zaščiten s 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Če v tem času ne opaziš želenih rezultatov, nam enostavno vrneš izdelek, mi pa ti brez vprašanj povrnemo celotno kupnino.

Kje so vaši izdelki narejeni?

Vsa naša kozmetika je narejena v EU po najvišjih standardih, ki zagotavljajo kakovost in maksimalno učinkovitost.

Kako naj uporabljam izdelke?

EGGO izdelki ti omogočajo učinkovito rutino, ki jo boš z lahkoto osvojila in hkrati dosegla željene rezultate že v manj kot 14 dneh.

1.ČIŠČENJE

Vsaka nega se začne s čiščenjem. Tu ti bosta v pomoč čistilni gel in sonična napravica. Če imaš na sebi ličila, so super rešitev tudi naše Magic Pads.

2.NEGA

Na podlagi svojega tipa kože, zagotovi obrazu, kar potrebuje. Serumi so targetirana rešitev za vsakogar. Miracle peel je super za mastno in aknasto kožo. Aquaholic je vlažilni serum za kožo, ki potrebuje dodatno hidracijo. Glow and go serum pa bo po zaslugi vitamina C pusto kožo vlil življenje in sijaj.

3.VLAŽENJE

Nahranjena koža je vesela koža. Dobra krema za obraz ti bo nudula 25h hidratacijo in te obvarovala pred zunanjimi stresorji. Če imaš mastno ali normalno kožo ti priporočamo Zen defence, za vse s suho kožo pa bo Daydream prava rešitev.

4. NEGA OD ZNOTRAJ

Dobra nega kože ni dovolj! Tvoje telo potrebuje veliko hranilnih snovi tudi od znotraj. Smartfoods linija prehranskih dopolnil bo poskrbela za zdravo črevesje, sijočo kožo ter čvrste lase in nohte.

Kako dolgo traja dostava?

Paket odpošljemo še isti dan, dostava pa traja 1-2 dni.