eggOsnove: Več kot 75 % uporabnic eggo uporablja NAROBE!

eggOsnove: Več kot 75 % uporabnic eggo uporablja NAROBE!

To, da eggo skrbi za globinsko očiščeno, gladko in sijočo kožo, res ni več nobena skrivnost. Najbrž pa nisi vedela, da poleg osnovne funkcije čiščenja skriva še 2 dodatna načina uporabe, ki bosta za vedno spremenila tvojo lepotno rutino. Ne verjameš? Beri naprej.

Čeprav je fraza 3-v-1 že dodobra oguljena in ob njej mogoče že skoraj zavijaš z očmi in si misliš “pa ne že spet…,” ti moram povedati, da za eggo zares velja. Kot pribito. 🔨Če si ga do sedaj uporabljala le v en namen, je skrajni čas, da ga izkoristiš v celoti in v svoj prid uporabiš vse 3 eggo funkcije. 👇

1. Čiščenje kože (itak) ✨

Tale resda ni nobena skrivnost in je razlog, zakaj večina #eggobejb uporablja eggo. Ta čudežna naprava ne le odstranjuje nečistoče in ostanke ličil iz tvojega obraza, pač pa globinsko opravi tudi z zamašenimi porami.

Super je tudi za vse, ki trpite za ogrci in ste že davno ugotovile, da črne maske ne delujejo (in celo poškodujejo vrhnjo plast kože). Eggo te črne nadloge odpravi nežno, a učinkovito in poskrbi, da je tvoj obraz vedno svež in sijoč.

Za čiščenje lahko uporabiš obe strani - sprednjo z manjšimi in zadnjo z večjimi ščetinami. Manjše ščetine so še posebej priročne za čiščenje delov obraza, ki jih težje dosežeš (na primer okoli nosu), z večjimi pa hitro očediš večje površine (na primer lica).

2. Masaža obraza (in zakaj jo moraš nujno opraviti vsaj 1x na teden) 💆‍♀

Masaža obraza je ena od tistih fraz, ob katerih hitro pomisliš, da je to nekaj za tvojo mami in niti slučajno ne zate - saj si še premlada, nimaš časa, pa a to sploh deluje?

DELUJE! In hitreje, ko zanjo najdeš mesto v svoji rutini, hitreje boš napadla svoje:

  1. Prve linije 
  2. Površinske gube 
  3. Predele obraza, ki izgubljajo svojo prožnost
  4. Masaža obraza je enostavnejša, kot se sprva sliši. Vse kar potrebuješ, sta eggo in osnova, ki ti bo omogočala lahko drsenje po obrazu (na primer krema ali olje za obraz).


Najučinkovitejša masaža, ki bo spodbudila tvojo mikrocirkulacijo ter hkrati opravila s prvimi znaki staranja, je preprosta. Za masažo uporabi katerokoli stran svoje naprave in jo vedno vodi po obrazu navzgor (in ne navzdol), pri čemer ne pozabi na vrat. Tako boš poskrbela za elastičnost svoje kože ter hkrati delala proti gravitaciji. 🌍

3. Bliskovito vpijanje (tudi najbolj mastnih) produktov 💦

Sigurno se ti je že kdaj zgodilo, da določena krema tvoji koži sicer paše, ampak je tako mastna, da po uporabi izgledaš kot delavka na oljni plantaži. 🤭

To še ne pomeni, da se moraš svoji najljubši bogati kremi ali suhemu olju kar odpovedati - samo pametna moraš biti pri uporabi. Tu ti na pomoč spet priskoči eggo.

Za hitro vpijanje produktov se najbolje obnese stran z večjimi ščetinami. Direktno na napravo ali kar na obraz nanesi svoj izbrani produkt in ga z eggom vtri v kožo. Zaradi hitrih tresljajev se tudi najbolj mastna krema (beri: modra Nivea) hitro vpije v kožo. Pozabi na mastne predele obraza in pozdravi najbolj mehko in svileno kožo, ki komaj čaka na nadaljni nanos ličil.

Katera od 3 točk te je najbolj presenetila in bo že danes na tvojem spisku opravil?